PVC stolarija i sistemi za ventilaciju (odzračivanje) PVC stolarije

Osim što su staklene površine u današnje vrijeme moderne i vizualno privlačne, prednost PVC stolarije je zaštita od hladnoće koju nudi zimi, ali i previsokih temperatura ljeti. Ona omogućava dovoljnu količinu prirodne svjetlosti u Vašem domu ukoliko se prozori i vrata dobro rasporede.

Vrhunska izolacija, zaštita od buke, manji rizik od provala, lako održavanje i čišćenje samo su neke od prednosti koje nudi PVC stolarija.

PVC stolarija GEALAN

Za Gealan S9000 u najkraćim crtama možemo reći da je to profil budućnosti. Osnovna namjera razvoja ovog sustava bilo je maksimalno optimiziranje toplinske izolacije koja bi dala mogućnost izrade prozora za pasivne kuće. Novac uložen u kupnju prozora prikladnih za pasivne kuće, vratit ćete uštedom energije s novim prozorima u kratkom vremenskom periodu.

Prednosti sustava pogledajte u nastavku:

  1. Prikladno za 3-slojna stakla do maskimalno 52 mm (STV® 54 mm) debljine.
  2. Mala prednja širina profila i kosina od 15° za bezvremenski izgled.
  3. Inteligentan koncept brtvljenja s dosljedno tri razine brtvljenja.
  4. Optimizirano za korištenje STV®-a, za suho ljepljenje stakla i preloma krila.
  5. Vrlo dobra toplinska i zvučna izolacija zahvaljujući 6-komornoj geometriji i velikoj ugradbenoj dubini kod okvira i krila.

Sustav GEALAN-KUBUS® definira novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi. Zahvaljujući velikoj staklenoj površini nudi se veća količina svjetlosti i transparentnosti za nove mogućnosti dizajna. S unutarnje strane novi sustav je dizajniran jednostavnom površinom bez nepotrebih spojeva, dok s vanjske strane stvara skladan ukupni dojam zahvaljujući pravokutnim preklopima.

gealan

Sistemi za ventilaciju (odzracivanje) PVC stolarije AERECO

Aereco je pionir koji je stvorio jedinstveni sustav za provjetravanje koji djeluje ovisno o potrebi za vlagom, ima automatsku kontrolu protoka zraka, ovisno o relativnoj razini vlage u zatvorenom prostoru. Danas tvrtka nastavlja istraživati ​​aktivnosti, nudi nova rješenja u području inteligentne ventilacije koja su prilagođena potrebama određenih prostorija i smanjuju potrošnju energije.

CIJENA